zárcsere

Biztonságtechnika és Vagyonvédelemi összeállítás.

A betörés során a legtöbb esetben a bejárati ajtón vagy a többi nyílászárón keresztül történik a behatolás.

Egy rossz minőségű ajtó felfeszítése vagy az egyszerű zárszerkezetek feltörése a bűnözők számára nem jelent akadályt..
Például a régi lakótelepi bejárati ajtók gyenge minősége a fenyőléc keretbe helyezett farostlemez burkolású, könnyű szerkezetes megoldásokban van. A hengerzár betét cseréje nem nyújt megoldást, mert nagyobb erő hatására lefeszíthetők, vagy beszakíthatók.

 

Főoldal Szolgáltatás Betörő trükk Elérhetőségbiztonságtechnika
Zár és betörésvédelem 2012

Zár és pillanat ragasztó!

A betörő a kiszemelt zárat hajnalban beragasztózza, majd a lakás elött lesben vár.

A tulajdonos miután valahogy kinyitja az ajtajtát álltalában a zár roncsolásával nem bírja vissza zárni.

Ezért legtöbbször csak egy gyenge zár mondjuk egy ráfordítos zár védi a lakást. Elmegy munkába vagy zárboltba abban bízva, hogy délutánig csak nem lesz semmi baj.

A betörő miután megbizonyosodik, hogy elment a tulaj a gyengébik zárat feltöri és bejut.

 

pillanatragasztó

Mit érdemes tudni a mágneses zárakról?
Mágnes és elektromos zárak szerelésével, beállításával valamint cseréjével is foglalkozunk.
Nagyon megbízhatóak az Impulzusos működtetésű rövidpajzsos mágneszárak. Állítható zárnyelvüket az ajtólaphoz kell pozicionálni. A zártest belsejében egy nagy síktapadó elektromágneses zár helyezkedik el, ami a kisfeszültség hatására változtatja a polaritását. Az egészet erős, vastag rozsdamentes fémház zárja le. Meghibásodásuk nagyon ritka.

Ajánljuk portálrendszerek, beléptetők kiegészítésére cégek és tárasasházak részére.

 elektromos zár

Hevederzár

A vevők nincsenek tisztában a hevederzárak tulajdonságaival és ezt néha ezt ki is használják. Eladnak olyan szószerint piacokon is beszerezhető anyagában silány hevederzárakat, amiket akár csavarhúzóval is lehet nyitni. Sajnálatos módon jópáran bedölnek, megelégszenek azzal, hogy látják a hevederzárat és az áruk is kecsegtető.

De ez csak látszólagos védelmet nyújt. A betörők utaznak ezekre a hevederzár tipusokra mert pár perc alatt bejuthatnak a helységbe.

A zárak közül a hevederzár nyújt a beötörők ellen a legnagyobb védelmet a speciális többponton záródó ajtók mögött. Ezért cégünk csak a legelismertebb magyar gyártmányú MABISZ-szal ellátott hevederzárat szereli be. Ennek neve: Biztibuk.
fúrás, letapogatás, saválló zárbetétjével és erős külső borítrásával a legmegbízhatóbb legnagyob biztonságot adó márka. Védett cilinderzár töréstől, maghúzástól, fúrástól és kifeszítéstől. Kulcsai csak a biztonsági kód kártyával másolhatók.
Ár minőség arányát nézve magyar viszonylatban a felső kategóriába sorolható
.

Biztibuk hevederzár szerelés

06 30/ 38-444-31 mabisz

http://www.zarszerelo.com/hevederzar.html http://hevederzar.uw.hu/

mis

hevederzár

hevederzár szerelés

Bentragadtunk a lakásába és nem tudunk kijutni!

Megelőzhető a baj, mivel gyártanak olyan vészfunkciós kétállású zárat, amivel egyszerre kilehet nyitni belűlről és kívülről is a zárat, még ha a kulcs az ellenkező oldalon rá is van zárva. Célszerű ezért egy pótkulcsot tartani a megbízható szomszédnál vagy rokonnál a váratlan helyzetekre.

Jó minőségű zár!

A beszerelésének csak akkor van értelme, ha az ajtó, amibe beszerelésre kerül, az is jó minőségű.
A Biztosítók alapelvárása a négypontos zárás létrehozása, amely még mindig nem nyújt tökéletes védelmet, azonban erőszakos behatolás esetén biztosan lelassítja a folyamatot.
A négypontos zárás a következőképpen épülhet fel: A meglévő kilincset is mozgató zár felé szereljünk. Szükséges egy igen jó minőségű kiegészítő zár felszerelése, amelyet ezen felül, még ki kell egészíteni közvetlenül a falra erősítethető zárlemezekkel rendelkező kb. 80 cm-es magasságban felszerelt 2 ponton záródó hevederzárral. Ez az ajtó leemelését is meggátolja. Továbbá külön kiemelés-gátló is felszerelhető.
Az ajtókeret minősége igen komoly jelentőséggel bír, ezért az acél zárszelvényből készült ajtókeret felszerelése javasolt. A tokot acél körmökkel vagy erős dűbellel kell a falhoz felszerelni. Az erős tok a zárszerkezetek szilárdságát is javíthatja.

A teljesen fémből készült ajtó a legjobb választás, azonban a költségek jóval magasabbak. A farostlemez borítású ajtót célszerű egy könnyű alumínium ötvözetű lemezborítással kiegészíteni. Ügyeljünk a rögzítésre!
A kazettás ajtók vázszerkezete erősnek mondható, de belső borítással itt is növelhetjük a biztonságot. Az ajtószárnyra szerelt külső rács felszerelése is megoldást jelenthet, azonban itt is ügyeljünk a rögzítésre. Elsősorban kívülről nem oldható kapupánt csavarok és nagyméretű alátétek alkalmazása ajánlott.

Rácsos ajtók

Önmagában is elrettentő erővel bír a rácsos ajtó amelynek azonban hátránya, hogy nyitása és zárása lényegesen több időt vesz igénybe.

Miért jó ha kódkártyás a zárunk

Legegyszerűbb trükk, hogy a tulajdonos tudta nélkül pótkulcsot készítenek, hogy bejárás lehessen a lakásba. Ellopják a kulcsot majd visszacsempészik, de addigra már másoltattak pótkulcsot. Szerencsére a jobb cilinderbetéteket és hevederzárakat már csak kódkártyával lehet másoltatni, vagyis avval a kóddal amit a zár beszerelésekor kapott a tulajdonos.

Kódkártyás, fúrásvédett, saválló, 5 kulcsos, Mabiszos zárbetétek +36 30/ 384-44-31 -es telefonszámon kaphatóak zár beszereléssel.

A záraknak is szükségük van védelemre!

Ha az ajtó és a hengerzár síkja nem egyezik pl kiáll a cilinderzár, akkor lehetőség adódik az eltörésére. Legjobb megoldás, ha erős acél pajzsot felszereltetünk, amely képes megfelelő védelmet nyújtani. Természetesen ez is csak az ajtó belseje felől szerelhető fel, hogy a betörő kivűlről ne tudja lecsavarozni. Mondjuk itt is a hegesztés a legjobb, de az csak fém ajtó esetén lehetséges.

Zár nyitás Budapesten éjjel -nappal hétvégén munkaszüneti napon ünnepnapon is.