zárcsere

ABLAK ÉS AJTÓZÁR CSERE

Teljes körű zár és vasalat szerelés, ajtó és ablak problémák helyszíni javítása. Amikor zárakat vagy vasalatokat szerelünk, mindig az elsődleges célunk, hogy a hibát beazonosítva a rossz alkatrészt megjavítsuk, vagy ha használhatatlan akkor erősebbre, strapabíróbbra cseréljük.

Zárnyitás, zárszerelés, zárcsere. Új hevederzár beszerzése és felszerelése. Mindenfajta vizszintes, függőleges és kereszt hevederzár javítása, beállítása, alakatrész cseréje. Elengedett pántok, illesztések visszaszerelése.

Kapuk és kerítések javítása. Ajtóbehúzók, ütközök, beállítása és felszerelése. Elektromoszárak, mágneszárak, központi zárak és biztonsági zárak felszerelése, szervízelése.Betörés utáni ajtómentés, zármentés, nyílászáró helyreállítás.

Főoldal Szolgáltatás Betörő trükk Elérhetőség

ajtózár csere

Zárátkódolás, Többpontos biztonsági zárak átkódolása. Nyílászáró javítás nonstop Budapesten és Pest megyében.

Műanyag és fa nyílászáró javítás, passzítás. Ablakzár és vasalat csere, esetenként teljes felújítás. Forgó ablak átalakítása nyílóra.

Bukó-nyíló ablak átalakítás, forgási irány változtatás. Ajtó nyitási irányának megváltoztatása.

Nyílászáró kibontás és újberakás hibás beépítés esetén. Műanyag és fa ajtó illetve ablakszigetelés.

Ablaknyitás, ablakbeállítás, ablakátalakítás. Tolóajtók, erkélyajtók, tolóerkélyajtók, bukó- nyíló erkélyajtók javítása, beállítása, szigetelése.

 

vasalat csere vasalat
Szobafestők Villanyszerelő Budapesten Vízvezetékek szerelése Non-stop vízvezetékszerelő